Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tulevat tapahtumat

 

Nuorten kylä-cup hiihdot Nokkouden koululla keskiviikkona 28.2.2024 klo 18.30. Varapäivä to 29.2.2024. Pakkasraja -15. Kisakioski paikalla!


Kokoperheen kuutamohiihto perjantaina 1.3.2024 klo 18-20. Lähtö Väliojan koululta tai reitin varrelta. Hiihdetään omaa tahtia reitistöä pitkin Järvitörmän laavulle, jossa mehu- ja kahvitarjoilu. Nuotiossa on koko illan tulet, joten ota omat makkarat mukaan!


Puhtojen väliset viestihiihdot Nokkouden koululla perjantaina 15.3.2024 klo 19.00. HUOM! Ennakkoon ilmoittautuminen. Kisojen järjestämiseen vaaditaan vähintään 4 joukkuetta. Kisakioski paikalla! 


Kylienväliset viestihiihdot Nokkouden koululla perjantaina 22.3.2024 klo 18.30. Kisakioski paikalla!


Pääsiäiskokko lauantaina 30.3.2024 klo 19.00 


Kyläyhdistyksen vuosikokous tiistaina 16.4.2024 klo 19.00


Vapputapahtuma keskiviikkona 1.5.2024


 

 

 

 Kuona-Väliojan tiedotteet

Kyläyhdistyksellä vuokrattavana kahvi -ja ruokakalustot, kahvinkeitin (8 litraa), 2 jääkaappia, pakastin sekä juhlateltta (4x6m)

Hinnat: koko kalusto 20€, osa kalustoa 10€, kahvinkeitin 10€, jääkaappi 10€, pakastin 10€, juhlateltta 50€


Kuonalla myynnissä ja vuokrattavana omakotitaloja. Tutustu tästä 


Emmanpuisto on Kuona - Väliojan uusi asuinalue. Alueelle on valmistunut kolme uutta omakotitaloa. Alueella on vielä vapaana kaksi omakotitalotonttia.

       Väliojan koulu

Väliojan nykyaikainen kyläkoulu tarjoaa kylän lapsille viihtyisän ja turvallisen ympäristön opin tiellä. Koulusta on paljon iloa myös kyläläisille, sillä nykyaikaiset tilat ja liikuntasali tarjoavat paljon mahdollisuuksia harrastaa. Touhukoulu -hanke on tuonut koulun pihalle uuden jääkiekkokaukalon ja leikkikentän. Tutustu touhukouluhankkeen kuviin tästä. Touhukoulu -hanketta on tehty yhteistyössä kyläläisten kanssa.

Väliojan koululla pyörii 4H- kerho, seurakunnan päiväkerho, koulun sekakerho, eräkerho, liikuntakerho ja pianopiiri. Lisäksi iltaisin koulun liikuntasalissa on mm. sulkapalloilijoita ja lentopalloilijoita.

 

 

Väliojan koulu on laajalti tunnettu myös mittavasta eläinkokoelmastaan. Eläinkokoelmassa on 226 täytettyä eläintä! Lisätietoja Väliojan koulusta Haapajärven kaupungin kotisivuilla.

 

 

Koulun ladulla lasten on mukava hiihtää kilpaa.

 

Kesällä koulun kentällä pelataan jalkapalloa ja talvisin kaukalossa jääkiekkoa.

 

                 Lapset viihtyvät talvisin Väliojan Koulun pulkkamäessä.

 

                Tässä kyläyhdistyksen puheenjohtaja luovuttaa ekaluokkalaisille                 pyöräilykypärät.

 

 

Väliojan koulun 5-6. luokkalaisilla oli mahdollisuus tutustua hirvijahdin saloihin 6.10.2015 paikallisen metästysseuran valvonnassa.