Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.


Kuona-Väliojan tiedotteet

Kyläyhdistyksellä vuokrattavana kahvi -ja ruokakalustot, kahvinkeitin (8 litraa), 2 jääkaappia, pakastin sekä juhlateltta (4x6m)

Hinnat: koko kalusto 20€, osa kalustoa 10€, kahvinkeitin 10€, jääkaappi 10€, pakastin 10€, juhlateltta 50€


Kuonalla myynnissä ja vuokrattavana omakotitaloja. Tutustu tästä 


Kuona - Väliojan kyläyhdistys jatkaa vauvarahan (100€) maksamista!


Emmanpuisto on Kuona - Väliojan uusi asuinalue. Alueelle on valmistunut kolme uutta omakotitaloa. Alueella on vielä vapaana kaksi omakotitalotonttia.

           Väliojan koulu

        Väliojan nykyaikainen kyläkoulu tarjoaa kylän lapsille viihtyisän ja turvallisen ympäristön opin tiellä.         Koulusta on paljon iloa myös kyläläisille, sillä nykyaikaiset tilat ja liikuntasali tarjoavat paljon         mahdollisuuksia harrastaa. Touhukoulu -hanke on tuonut koulun pihalle uuden jääkiekkokaukalon ja         leikkikentän. Tutustu touhukouluhankkeen kuviin tästä. Touhukoulu -hanketta on tehty yhteistyössä         kyläläisten kanssa.

        Väliojan koululla pyörii 4H- kerho, seurakunnan päiväkerho, koulun sekakerho, eräkerho, liikuntakerho         ja pianopiiri. Lisäksi iltaisin koulun liikuntasalissa on mm. sulkapalloilijoita ja lentopalloilijoita.

 

 

       Väliojan koulu on laajalti tunnettu myös mittavasta eläinkokoelmastaan. Eläinkokoelmassa on 226        täytettyä eläintä! Lisätietoja Väliojan koulusta Haapajärven kaupungin kotisivuilla.

 

 

Koulun ladulla lasten on mukava hiihtää kilpaa.

 

Kesällä koulun kentällä pelataan jalkapalloa ja talvisin kaukalossa jääkiekkoa.

 

                                     Lapset viihtyvät talvisin Väliojan Koulun pulkkamäessä.

 

                   Tässä kyläyhdistyksen puheenjohtaja luovuttaa ekaluokkalaisille pyöräilykypärät.

 

 

       Väliojan koulun 5-6. luokkalaisilla oli mahdollisuus tutustua hirvijahdin saloihin 6.10.2015 paikallisen        metästysseuran valvonnassa.